Горди сме да съобщим, че от първи Септември 2013 година, Адвал АД се преименува на Евро Алианс Тунели АД.

Голямата българска компания за тунелно строителство Адвал се гордее с повече от две десетилетия успешна дейност на пазара за подземно строителство.
Стартирайки в началото на деветдесетте години на миналия век в България и Германия, компанията расте и се развива постоянно и стабилно.
Днес, Адвал присъства и в други европейски държави: Испания, Сърбия и Финландия.

Разбира се има причина за промяната на името.

Първата причина е разрастването на компанията: ние увеличихме и затвърдихме нашите дейности на домашният ни пазар – България, а  наскоро успяхме да влезем и на нови; представихме нови продукти и услуги и увеличихме възможностите си, за да успеем да удовлетворим нашите партньори и клиенти.

Качеството на нашата работа и продукти заедно с надеждността на нашите услуги са били винаги високи и продължават да бъдат след скорошното развитие.

Втората причина за новото име е желанието да  се манифестира принадлежността към групата на Евро Алианс Инженеринг АД, която е един от големите фактори в България, разполагайки с компании, които предлагат пълен спектър от услуги в областта на подземното и геотехническото строителство.

Какво означава промяната на името за Вас?

Вие само трябва да се запознаете с нашето ново име и начин на представяне в кореспонденцията и общественото пространство.
Настоящите ни адреси и телефони остават непроменени.
Професионалният ни подход в бизнес отношенията също ще запази високото си ниво и обещаваме, че постоянно ще се стремим да повишаваме нашето качество, компетенции и висока надеждност и в бъдеще.