Новини

Дата

02.09.2013

Евро Алианс Тунели

Горди сме да съобщим, че от първи Септември 2013 година, Адвал АД се преименува на Евро Алианс Тунели АД.

Голямата българска компания за тунелно строителство Адвал се гордее с повече от две десетилетия успешна дейност на пазара за подземно строителство.
Стартирайки в началото на деветдесетте години на миналия век в България и Германия, компанията расте и се развива постоянно и стабилно.
Днес, Адвал присъства и в други европейски държави: Испания, Сърбия и Финландия.

Разбира се има причина за промяната на името.

Първата причина е разрастването на компанията: ние увеличихме и затвърдихме нашите дейности на домашният ни пазар – България, а  наскоро успяхме да влезем и на нови; представихме нови продукти и услуги и увеличихме възможностите си, за да успеем да удовлетворим нашите партньори и клиенти.

Качеството на нашата работа и продукти заедно с надеждността на нашите услуги са били винаги високи и продължават да бъдат след скорошното развитие.

Втората причина за новото име е желанието да  се манифестира принадлежността към групата на Евро Алианс Инженеринг АД, която е един от големите фактори в България, разполагайки с компании, които предлагат пълен спектър от услуги в областта на подземното и геотехническото строителство.

Какво означава промяната на името за Вас?

Вие само трябва да се запознаете с нашето ново име и начин на представяне в кореспонденцията и общественото пространство.
Настоящите ни адреси и телефони остават непроменени.
Професионалният ни подход в бизнес отношенията също ще запази високото си ниво и обещаваме, че постоянно ще се стремим да повишаваме нашето качество, компетенции и висока надеждност и в бъдеще.

Всички новини

Още новини