Новини

Дата

18.09.2015

Евро Алианс Инженеринг с нов модерен офис

„Евро Алианс Инженеринг“ е вече в нова сграда на територията на бизнес комплекса Capital Fort. Офисът е на 19-ти етаж, в тяло А на първия небостъргач, който се намира на бул. „Цариградско шосе“ № 90 в столицата. Мениджмънтът, централната администрация, както и част от отделите на компанията вече са на посочения адрес.
Новият офис на „Евро Алианс Инженеринг“ беше открит с коктейл от изпълнителните директори Катя Попова и Крум Трашлиев. Отец Стоян отслужи тържествен водосвет за здраве и просперитет. На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на дружеството.
„От своето създаване „Евро Алианс Инженеринг“ инвестира в своето развитие и в екипа си, в резултат на което дружеството непрекъснато разширява производствения и административния си капацитет. Новият централен офис е още една стъпка по пътя на нашето устойчиво развитие“, сподели Крум Трашлиев. В обръщението си към гостите и към целия екип на „Евро Алианс Инженеринг“ той допълни, че е благодарен за доверието и успешното сътрудничество.
 

Всички новини

Още новини